Espanya s’emporta la primera Copa Capital del Cava (7-1)

SELECCIÓ ESPANYOLA 7-1 NOIA FREIXENET

Espanya no ha donat opció al Noia Freixenet a la final i s’ha proclamat campionade la primera edició de la Copa Capital del Cava.

Quant només havien passat quatre minuts de partit, Jordi Adroher ha avançat el combinat de Quim Paüls amb l’1-0, resultat que s’ha mantingut durant la primera meitat del període, fins que Ferran Rosa, una de les cares noves del Noia Freixenet, ha empatat el partit al minut 13.

Toni Pérez encarrila abans del descans.

Al minut 20 ha aparegut el gallec Toni Pérez, que ha aprofitat el refús d’una falta executada per ell mateix per desempatar l’electrònic. Només dos minuts després, el jugador del HC Liceo ha fet el tercer que deixava Espanya amb avantatge de dos gols al descans.

Quan havien passat cinc minuts de la represa, Toni Pérez ha aconseguit el seu hattrick particular que situava el marcador en un còmode 4-1 pel combinat espanyol.

Edu Lamas sentencia amb un doblet.

Dos gols d’Edu Lamas, als minuts 35 i 38, han sentenciat una final on Espanya ha dominat clarament. Pere Varias ha fet debutar a la porteria el jove Oriol Xaus, que serà el segon porter del conjunt negre i vermell la propera temporada. A nou minuts del final, el sadurninenc Jordi Bargalló ha fet el definitiu 7-1.

Amb la cerimònia d’entrega de trofeus s’ha posat punt i final a tres dies de competició a l’Olímpic de l’Ateneu, on el nombrós public que s’ha acostat al pavelló han pogut gaudir en directe del millor hoquei internacional.

Espanya: Grau, Adroher, Josep Lamas, Edu Lamas i Jordi Bargalló -cinc inicial- Marc Gual, Toni Pérez i Ton Baliu.

Noia Freixenet: Luís Gil, Esteller, Del Amor, Xavi Caldú i Marc Palau. -cinc inicial- Ferran Rosa, Arnau Xaus, Borja Ferrer, Xavier Caldú, i Oriol Xaus.

Gols: 1-0 Adroher (4), 1-1 Rosa (13), 2-1 Toni Pérez (20), 3-1 Toni Pérez (22), 4-1 Toni Pérez (30), 5-1 Edu Lamas (35) 6-1 Edu Lamas (38), 7-1 Bargalló (41).

Àrbitres: Óscar Valverde i Antonio Gómez.

Lamas defensa a Marc Palau, una de les cares noves del Noia Frixenet (foto: cenoia.com)

Adroher, autor del primer gol, condueix la bola davant d'Aleix Esteller (foto: cenoia.com)

Adroher, autor del primer gol, condueix la bola davant d’Aleix Esteller (foto: cenoia.com)