Actitud sense recompensa

NOIA FREIXENET 4 – 5 ICG SOFWARE LLEIDA

Primera part amb poca per explicar a l’Olímpic de l’Ateneu, on el Noia Freixenet i el Lleida han arribat en comptades ocasions a les metes rivals. Al minut set, Albesa hauria pogut avançar l’equip de Sant Sadurní quan Trilla ha vist una targeta blava, però ha enviat la bola per damunt de la porteria de Tomás. El Noia Freixenet no ha pogut aprofitar els dos minuts de “power play” per anotar i ha vist com Cañellas avançava els visitants tot just abans de recuperar el quart jugador de pista. Els minuts han passat ràpidament i s’ha arribat al descans amb el 0-1.

A la segona meitat ha canviat el panorama i quan només havien passat quatre minuts Bargalló ha fet l’empat a un amb una canonada llunyana. El Lleida ha agafat avantatge mitjançant Trilla i Rodero, que al 29 i al 35 respectivament, han tornat a posar per davant l’equip de la terra ferma amb el 1-3.

Reacció sense premi

Al minut 39, i en ple domini negre i vermell, Francesc Gil feia el 2-3 i, poc després, Albesa aprofitava la desena falta visitant per empatar el matx executant magistralment la directa.

Al 43 Trilla ha fet el seu segon gol de la nit però, immediatament, Arnau Xaus ha tornat a empatar al 44 amb el que suposa el quart del Noia Freixenet avui i també el quart gol del jove sadurninenc aquesta Ok Lliga.

Amb l’empat a quatre a l’electrònic i quan encara corria el mateix minut, del gol de Xaus, els col·legiats han assenyalat penal una acció dins l’àrea local. Tomás ha batut Gil i, amb suspens inclòs, ha fet pujar el definitiu 4-5 a l’electrònic.

A cinc minuts del final, el Lleida hauria pogut ampliar distàncies amb la desena falta local, però Luís Gil ha aturat la directa executada per Rodero. El Noia Freixenet ha dedicat aquests últims minuts a assetjar la porteria rival, però no ha tingut la sort de cara i se li ha escapat el que hauria estat un més que merescut empat.

L’equip de Ferran López cau fins a la 13a posició, set punts per sobre del descens i també a set de les competicions europees. En el proper partit de l’equip serà el dia 11 d’abril i es desplaçarà al País Valencià, per disputar la 27a jornada de l’Ok Lliga davant el PAS Alcoi.

Noia Freixenet: Luís Gil, Esteller, Del Amor, Bargalló i Albesa -cinc inicial- Francesc Gil, Borja Ferrer i Arnau Xaus.

ICG Software Lleida: Tomás, Trilla, Cañellas,Rodero i Necchi -cinc inicial- Andreu Tomás, Ballestero.

Gols: 0-1 Cañellas (9), 1-1 Bargalló (29), 1-2 Trilla (31), 1-3 Rodero (35), 2-3 Francesc Gil (39), 3-3 Albesa (41, falta directa), 3-4 Trilla (’43), 4-4 Xaus (44), 4-5 A. Tomás (44, penal)

Àrbitres: JJ Prades i López Leyton. Han assenyalat 12 faltes al Noia i 13 al Lleida. Targeta Blava per Trilla (Lleida)