A capgirar el factor pista de semifinals

Play-off. Semifinals

DEPORTIVO LICEO vs. CE NOIA FREIXENET

Divendres 27 de maig (20.30 h)

Diumenge 29 de maig (12.00 h)


El Noia Freixenet viatja aquest divendres a Galícia per disputar els dos primers partits de la sèrie a RiazorNo hauran passat ni tres dies del partit d’infart davant el Parlem Calafell a l’Olímpic de l’Ateneu que els de Sant Sadurní ja es veuran implicats de ple en la següent prova de foc del play-offs. A Coruña acollirà els dos primers partits de les semifinals, començant aquest mateix divendres.

El Deportivo Liceo, que va superar el PAS Alcoi als quarts de final per la via ràpida guanyant el primer partit a Riazor i el segon al Francisco Laporta (6-3 i 0-3), vol fer valer el factor pista i encarrilar l’eliminatòria a casa seva.

El Noia Freixenet contra l’estadística

Després d’uns quarts de final molt disputats, els de Sant Sadurní se centraran a aconseguir quelcom que no ha fet ningú aquesta Parlem Ok Liga: superar els de Juan Copa a domicili. El conjunt cavista sap que, com a mínim, necessitarà guanyar un partit al Pazo dos Deportes de Riazor si vol passar a la final. Els de Pere Varias s’han enfrontat en tres ocasions al Liceo aquesta temporada amb derrotes a terres gallegues (3-0 a la lliga i 6-0 a la Golden Cup) i un empat in extremis a l’Ateneu (5-5).

La sèrie, al millor de cinc partits, com a mínim ens assegura un duel a l’Olímpic el divendres 3 de juny. En cas que l’eliminatòria continuï empatada, el quart tindria lloc també a la pista del Noia Freixenet el diumenge 5. Si fons necessari el cinquè i definitiu partit de desempat es jugaria el dimarts dia 7 a Riazor.

Jonathan Sánchez i Juan Iglesias seran els encarregats d’arbitrar el primer partit d’aquesta eliminatòria de semifinals que tindrà lloc aquest divendres, 27 de maig a les 20.30 h i es podrà seguir en directe per OK Liga TV.


Foto: Luís Velasco

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com