A Darmstadt per enllestir la feina i passar a la segona ronda de la CERS

Els sadurninencs defensen una comodíssima renda de nou gols

Aquest dissabte el Noia Freixenet visita la pista del Darmstadt alemany en la tornada de la primera ronda de la Copa de la CERS, ja amb els deures fets i amb la principal motivació de mantenir la tensió competitiva i enfortir la confiança completant una bona actuació.

El Noia defensa un enorme avantatge després de la contundent golejada aconseguida a l’anada a l’Ateneu per 11 gols a 2. L’equip de Pere Varias intentarà retrobar-se amb el bon joc i recuperar les sensacions després de l’ensopegada de dissabte passat a la pista del Voltregà, on va encaixar la segona derrota de la temporada amb un resultat massa contundent (6-2).

El seu rival ja va demostrar en el primer partit que disposa de poc joc col·lectiu i que  bàsicament concentra en algunes individualitats les seves opcions per intentar fer mal a l’atac i de la inspiració del seu porter per intentar mantenir-se dins del partit. El Darmstadt s’ha mostrat també força irregular a la competició nacional. Ocupa la vuitena plaça a la classificació després de set jornades, en les quals només ha sumat una victòria i dos empats.

L’equip sadurninenc es desplaçarà en avió fins a Alemanya el mateix dia del partit, via Frankfurt, i des d’allà cobrirà per carretera els poc més de 30 quilòmetres fins a Darmstadt. El partit començarà a les 8 de la tarda i el dirigiran la parella arbitral francesa Rizzoli i Hanras.

El campió de la CERS, a la segona ronda

Complert el tràmit d’aquests 32ens de final de la Copa de la CERS davant el conjunt germànic, el Noia es creuarà a la segona ronda amb un dels rivals més complicats de la competició, el Barcelos, campió de les dues darreres edicions d’aquest torneig. I és que l’equip portuguès també ha signat pràcticament el seu passi a la següent eliminatòria després de golejar en el primer partit l’Uttigen suís per 12 gols a 3.

Foto: Ivan Gómez Aragonès

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com