A la Copa per la porta gran (Noia Freixenet 6-4 CH Caldes)

|NOIA FREIXENET 6-4 CH CALDES|

El sadurninencs disputaran la Copa del Rei després de certificar la seva classificació en el darrer partit de la primera volta superant al Caldes a l’Ateneu. A més, l’empat del Reus al Vendrell permet als homes de Pere Varias ser al bombo dels caps de sèrie al sorteig de dijous, evitant a Barça, Liceo i Vic als quarts de final.

El Noia Freixenet, superior a la primera meitat.

El partit ha començat molt favorable als interessos locals. Al minut quatre, Ferran Rosa avançava els negre-i-vermells en un contraatac i al 10, Eloi Albesa anotava el 2-0 que semblava encarrilar el partit. Les intervencions de Luis Gil han permès arribar amb al descans amb aquest avantatge de dos gols.

El resultat de la primera meitat feia pensar que el Noia Freixenet resoldria amb tranquil·litat la resta de partit, però només començar la segona meitat, Rovira i Oller, aquest darrer des del punt de penal, empataven el matx i deixaven el deixaven completament obert.

Partit boig amb el Caldes a remolc del Noia Freixenet

Quan corria el minut 31, el golejador de la nit, Ferran Rosa, ha tornat a superar Campor, però just després, un altre penal transformat per Jassel Oller, situava el 3-3 a l’electrònic tot i que Gil havia aturat la falta directa per compliment del primer cicle del Noia a Rovira. Immediatament després, Xavier Caldú tornava a avançar els sadurninecs amb el 4-3, però només un minut més tard el jove Pastor empatava a quatre en un partit que havia embogit completament.

Les dues aficions animaven des de la graderia i els equips han sortit a buscar una victòria que els acostés a disputar la Copa del Rei. Al 39, quan semblava que la balança es podia decantar per qualsevol de les dues bandes, Ferran Rosa signava el seu particular hattrick amb un gran gol que feia aixecar els seguidors sadurninencs de les seves localitats.

A manca de quatre minuts per la conclusió, Esteller desviava un llançament llunyà de Jordi Del Amor per batre Campor i anotar el gol de la tranquil·litat, amb el que s’arribaria al final.

Els resultats de la jornada fan que el Noia Freixenet escali fins la quarta posició i serà cap de sèrie a la Copa, evitant els tres primers classificats als quarts de final. Malgrat la derrota, el CH Caldes també s’ha classificat pel torneig del KO, situant-se a la setena plaça.

Dijous vinent, sorteig al Gaudí Centre de Reus.

El sorteig del quadre de la Copa tindrà lloc el 28 de gener, a les 11:30h a la Sala Gaudí Universal del Gaudí Centre de Reus, ciutat que acollirà la competició del 25 al 28 de febrer. Els equips es repartiran en dos bombos: el primer, amb els caps de sèrie que no es podran enfrontar entre ells a quarts de final, i el segon, on hi haurà la resta d’equips classificats:

Bombo 1:                                                      Bombo 2:

1r. FC Barcelona                                               5è. CP Voltregà

2n. HC Liceo                                                     6è. Reus Deportiu

3r. CP Vic                                                           7è. CH Caldes

4t. Noia Freixenet                                       8è. Igualada HC

Segons les bases estipulades, els encreuaments de semifinals aparellaran el guanyador dels quarts de final que juguin el primer i el quart classificat per una banda, i segon contra tercer per l’altra.

Noia Freixenet: Luis Gil, Xavi Caldú, Aleix Esteller, Ferran Rosa i Eloi Albesa -cinc inicial- Jordi Del Amor, Borja Ferrer, Marc Palau i Arnau Xaus

Recam Làser Caldes: Campor, Molera, Rovira, Urbano i R. Acsensi -cinc inicial- Mendes, Oller, Pastor, Blanqué i Villena.

Gols: 1-0 Rosa (4), 2-0 Albesa (10), 2-1 Rovira (30), 2-2 Oller (31 penal), 3-2 Rosa (35), 3-3 Oller (36 penal), 4-3 Caldú (36), 4-4 Pastor (37), 5-4 Rosa (39). 6-4 Esteller (46).

Àrbitres: J.A. Ribó i I. López – Leyton. Han assenyalat 13 faltes del Noia i 9 del Caldes.

One thought on “A la Copa per la porta gran (Noia Freixenet 6-4 CH Caldes)