A Les Comes a cercar els primers punts de la temporada

IGUALADA RIGAT HC – CE NOIA FREIXENET

Jornada 3 Ok Lliga – Dissabte 10 d’Octubre (20h)


Dos dels equips cridats a ocupar la part alta a final de temporada voldran sumar per sortir de la zona calenta de la classificació.


L’Igualada Rigat i el Noia Freixenet s’enfrontaran aquest dissabte (20h) en el partit corresponent a la 3a jornada de l’Ok Lliga sense haver estrenar el seu caseller de punts aquesta temporada.

Els Igualadins, entrenats per Francesc Linares, han perdut a casa davant el Deportivo Liceo (0-4) i a la pista del Vendrell (5-3). Per aquesta temporada compten amb el mateix bloc que l’anterior amb la baixa sensible del golejador Jordi Mendez (Lodi), coberta amb la incorporació de Jaume-Arnau Marquès, procedent del HC Piera.

Per la seva banda, el Noia Freixenet ja sap el que és guanyar a l’Igualada aquesta temporada. L’últim precedent entre els dos equips va ser a les semifinals de l’Hoquei Lliga Catalana – Frit Ravich, on es van imposar per 3-2. La parella d’entrenadors formada per Ferran López i Carles Piernas, tornaran a la que va ser casa seva fa dues temporades. 

El partit començarà a les 20h sota l’arbitratge de Rubén Fernández i Íñigo López Leiton i es podrà seguir en directe per Ok Liga TV, Ràdio Sant Sadurní i el Twitter del Club.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com