A les portes de la campanada

BARÇA | 6-3 | NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet ha plantat cara però no ha pogut superar el Barça en un partit que ha acabat amb un marcador desproporcionat

No ha pogut ser. Els de Sant Sadurní han tornat a fer un partit extraordinari davant el Barça però els blaugrana s’han acabat imposant a l’últim moment, després d’aixecar un 0-1 i un 2-3.

S’ha avançat el debutant Martí Gabarró al ‘9 de falta directa després d’una blava a Joao Rodrigues. Però el Barça ha capgirat l’electrònic ràpidament amb dos gols de l’ex-jugador cavista Marc Grau. Entre els dos gols blaugranes, Blai Roca s’ha encarregat d’aturar un llançament de falta directa a Pau Bargalló i ha tornat a aparèixer per desbaratar un penal a Rodrigues al 18 per arribar al descans amb el 2-1.

La segona meitat ha començat intensa. Blai s’ha tornat a aparèixer per aturar un nou llançament de penal a Helder Nunes i tot seguit Gabarró no ha pogut tornar a anotar de directa per blava a Matías Pascual.

El Noia Freixenet sap remuntar

Al 30 Xavi Costa ha resolt un embolic dins l’àrea rival per empatar de nou l’electrònic i al 34, una nova blava de Pascual, ha servit a Gabarró per tornar a superar Sergi Fernández de falta directa i avançar els de Sant Sadurní amb el 2-3.

El Noia Freixenet resistia els embats dels culers, però a cinc minuts pel final ha arribat la igualada mitjançant Grau, que signava el seu hat-trick. A menys de 2 minuts pel final, Ignacio Alabart ha posat per davant el seu equip i amb els negre-i-vermells buscant l’empat sense porter, Bargalló i Grau han situat un exagerat 6-3 final al marcador.

Els de Pere Varias veuen com es repeteix la història i un cop més es queden molt a prop de superar el Barça i poder accedir a una final. Els barcelonistes, per la seva banda, disputaran dissabte la final davant el Reus Deportiu Virginias, que ha superat el Deportivo Liceo a la primera semifinal.

La Fitxa:

BARÇA: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Matías Pascual, Pau Bargalló i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Helder Nunes i Marc Grau.

NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Xavi Costa, Kyllian Gil, Martí Gabarró i Adrià Ballart.

GOLS: 0-1 Gabarró (9 FD), 1-1 Grau (10), 2-1 Grau (11), 2-2 Costa (30), 2-3 Gabarró (34), 3-3 Grau (44), 4-3 Alabart (48), 5-3 Grau (48) i 6-3 Bargalló (48).

ÀRBITRES: Nicolás Morandeira i Joan Nicolás. Han assenyalat 6 faltes al Barça i 10 al Noia Freixenet. Han mostrat targeta blava a Pascual (x2) i Rodrigues (BAR) i Costa (NOIA).