A semifinals!

CE NOIA FREIXENET | 3-3 | PARLEM CALAFELL

(Penals 2-1)

Els de Sant Sadurní s’imposen a la tanda de penals i s’asseguren un lloc entre els quatre millors de la Parlem Ok Liga

Igualtat màxima. Aquesta ha estat la tònica de tota la sèrie de quarts de final entre Noia Freixenet i Parlem Calafell i l’últim i definitiu partit no ha estat cap excepció.

Al ‘4 Eloi Mitjans s’ha encarregat d’avançar els locals amb una falta directa per targeta blava a Sergio Miras. Mig minut després Jan Escala ha errat un penal, però el Calafell finalment ha trobat l’empat al ’10 mitjançant l’ex-cavista Arnau Xaus en el servei d’una falta assajada.

El Calafell ha buscat el segon i al ’19 ha tingut una clara ocasió per anotar de falta directa després d’una blava a Jordi Bargalló, però primer Blai Roca i després el pal han evitat el gol de Martí Casas. Quan el Noia Freixenet estava a punt de recuperar el 5è jugador, Xaus ha perforat novament la porteria local rematant una assistència de Casas per fer pujar l’1-2 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa els de Pere Varias han asfixiat els visitants buscant el gol que els mantingués vius al partit i a l’eliminatòria. No ha estat fins al ’40 que la insistència dels negre i vermells s’ha transformat en el 2-2 obra de Mitjans, que després d’errar una falta directa, ha aprofitat el segon refús per batre Edo i fer vibrar l’Olímpic de l’Ateneu. Els de Sant Sadurní haurien pogut sentenciar el partit tot seguit, però Albert Marimon, que ha substituït a Edo expulsat, ha evitat el gol de Mitjans des del punt de penal i l’empat ha seguit al final dels 50 minuts reglamentaris.

Un gol per banda a la pròrroga obliga a anar als penals

Amb el 2-2 a l’electrònic ha començat una pròrroga on els dos equips han ampliat el seu compte anotador. A la primera meitat, Adrià Ballart ha tret les teranyines de la porteria d’Edo amb un espectacular llançament des de mitja pista i a la segona Casas des de l’escaire de l’àrea de Blai Roca ha empatat obligant a decidir l’eliminatòria des de la tanda de penals on el Noia Freixenet ha estat més encertat amb gols de Costa i Bargalló mentre que per part dels del Baix Penedès només ha pogut transformat Escala.

Amb els penals la sèrie ha acabat caient a favor de l’equip sadurninenc que es classifica per les semifinals on l’espera el Deportivo Liceo, amb un doble desplaçament a A Coruña, divendres 27 i diumenge 28 de maig. La sèrie, al millor de cinc partits, com a mínim oferirà un tercer partit a l’Olímpic de l’Ateneu el divendres 3 de juny.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Roc Pujadas, Toni Salvadó, Adrià Ballart i Àlex Joseph.

PARLEM CALAFELL: Xano Edo, Arnau Xaus, Jan Escala, Martí Casas i Sergio Miras -cinc inicial- Jordi Ferrer, Humberto Mendes, Martí Gabarró, Oriol Palau i Albert Marimón.

GOLS: 1-0 Mitjans (4 fd), 1-1 Xaus (11), 1-2 Xaus (21), 2-2 Mitjans (40), 3-2 Ballart (53), 3-3 Casas (57)

TANDA DE PENALS:

CAL: ✅❌❌❌❌ (Escala)
NOI: ✅❌✅❌ (Bargalló i Costa)

ÀRBITRES: Sergi Mayor i David Cantos. Han assenyalat 9 faltes als locals i 14 als visitants. Targeta blava per Bargalló i Costa (Noia) i Miras i Edo (Calafell).