Adrià Ballart, nou jugador del Noia Freixenet

Adrià Ballart és la primera incorporació del Club Esportiu Noia Freixenet per a la temporada 2020/21, on el conjunt de Sant Sadurní d’Anoia defensarà la tercera posició a l’Ok Lliga i tornarà a competir a la màxima competició continental, la Lliga Europea.

En declaracions als mitjans del Club, s’ha mostrat agraït “al Noia Freixenet per comptar amb mi en aquest nou projecte” i ha assegurat que “sóc conscient que fer aquest salt comporta responsabilitat però ho afronto amb moltíssimes ganes i la màxima il·lusió possible”.

És per aquest motiu que espera “poder ajudar al Club a aconseguir els objectius, fer-lo més gran i, sense deixar mai la importància de fer gaudir l’afició”.

Foto: Marlon Càtedra / Hockey Càtedra

Ballart (21, Manlleu) arriba del CP Voltregà on ha estat dues temporades. Abans, i durant tota la seva trajectòria esportiva, va jugar al CP Manlleu. Amb el club del seu poble, va debutar a l’Ok Lliga la temporada 2016/2017 quan l’equip va aconseguir l’ascens a la màxima categoria estatal, després d’estar jugant una temporada a Nacional Espanyola.

Amb la selecció espanyola ha estat subcampió del món amb la sub20 als World Roller Games de Nanjing (Xina). D’altra banda, amb la sub17 va aconseguir la medalla de plata l’any 2014 a l’Europeu de Gujan Mestras (França) i, la de bronze l’any 2013 al campionat continental celebrat a la ciutat d’Alcobendas.

La incorporació d’Adrià Ballart pel Noia Freixenet 2020/21 se suma a les renovacions d’Aleix Esteller, Xus Fernández, Pol Manrubia i Jordi Ferrer, a més de la continuïtat ja assegurada de Xavi Costa, Martí Zapater i Sergi Aragonès.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com