Albert Carbó: “Tots volem assolir l’ascens”

A les portes de tres jornades intenses per decidir el campió de la màxima competició del país, el jugador sadurninenc Albert Carbó assegura que “tots volem assolir l’ascens”, un objectiu que “l’equip té molt clar”.

Per aquest motiu, Carbó reconeix que l’equip afronta el partit de diumenge (19:30h) contra el Ripoll ” amb molta il.lusió i ganes de demostrar que seguim en la lluita per l’ascens” a Primera Divisió estatal. El jugador sadurninec s’afegeix a la crida per jugar amb un pavelló ple demanant “que vingui el màxim de gent possible a animar-nos”, ja que “nosaltres ho donarem tot perquè disfrutin i gaudeixin d’un bon partit de hoquei”.

Carbó també admet que “tot i la petita ensopegada a Piera, hem de fer vàlid el punt aconseguit no fallant més”, un empat “dur”, sobretot després de veure quel Taradell no va aconseguir guanyar. Finalment, afegeix que “afrontem els tres partits finals disfrutant-los i els competirem fins l’últim segon”.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com