Aleix Esteller continuarà, un any més, defensant la samarreta negra-i-vermella

El capità del primer equip del Noia Freixenet, Aleix Esteller, ha segellat el seu compromís per seguir una temporada més a la Capital del Cava. Esteller afrontarà la seva quinzena temporada al primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet.

Al llarg d’aquesta etapa ha guanyat una Copa Continental (2014, Palau Blaugrana), una Copa de la CERS (2014, Forte dei Marmi) i una Copa del Rei (2008, Igualada).

En declaracions als mitjans oficials del Club, el capità s’ha mostrat “molt content de poder continuar una temporada més al primer equip del Noia Freixenet, l’equip del meu poble, l’equip on he jugat tota la vida”.

Esteller recorda que “l’any que ve serà la meva 15a temporada al primer equip i és evident que l’afrontem amb la màxima ambició, nou projecte, nous companys, nou equip i lluitarem per aconseguir assolir els objectius que ens marquem a principi de temporada”.

Foto: Laia Campos

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com