Aleix Esteller: “Necessitem l’Ateneu de les grans ocasions”

A les portes d’un dels trams més exigents de la temporada, i amb tres caps de setmana consecutius d’hoquei d’alt nivell a l’Olímpic de l’Ateneu, el capità del Club Esportiu Noia Freixenet, Aleix Esteller, fa una crida a l’afició negra-i-vermella per tal que doni suport al conjunt sadurninenc.

“Necessitem l’Ateneu de les grans ocasions, així serà tot una mica més fàcil”. En aquest sentit, i en declaracions a la web del Club, Esteller recorda que “encarem el tram més important de la temporada, ens esperen unes setmanes molt importants que marcaran el futur de la temporada”.

Així mateix, el capità demana el suport de l’afició sadurninenca ja que “aquestes 3 setmanes son importantíssimes per assolir aquest punt de confiança necessari per afrontar tots els reptes amb les millors condicions possibles”. Uns reptes que passen per “aspirar a competir al màxim la Copa del Rei, classificar-nos per als quarts de final de la Lliga Europea i confirmar la tercera posició a la lliga regular”.

El partit contra el CP Calafell Tot l’Any (dissabte 29 de febrer, 19;30h) serà la primera d’aquestes tres cites a l’Olímpic. Una setmana més tard, el dissabte 7 de març, a les 20h (horari unificat), el Noia Freixenet rebrà a l’Igualada Rigat en el partit corresponent a la penúltima jornada de la fase regular de l’Ok Lliga; i, el dissabte 14 de març (19:30h), el conjunt negre-i-vermell es jugarà la classificació pels quarts de final de la Lliga Europea, a casa, contra el Monza italià.

 

Foto: Alba Tarrés

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com