Aleix Esteller renova pel Noia Freixenet

Continuarà defensant la samarreta negra-i-vermella una temporada més.

El jugador del Noia Freixenet, Aleix Esteller, ha decidit apostar una temporada més per l’equip de la Capital del Cava. Des del seu ascens al primer equip, procedent dels equips formatius, Esteller ha guanyat la Copa del Rei d’Igualada (2008), la Copa de la CERS de Forte dei Marmi (2014) i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014).

Com a jugador del Noia Freixenet també ha disputat tres fases finals de la Lliga Europea (2009, 2010, 2011), ha estat finalista de la Copa del Rei de Vilanova (2012), ha disputat els quart de final de la Lliga Europea del 2013 contra el Benfica i ha jugat dues Supercopes d’Espanya.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Aleix Esteller ha assegurat que “encararem la temporada vinent amb noves il•lusions i nous reptes”, però també “amb l’ambició d’agafar una bona dinàmica i mirar cap amunt”.

En referència al partit de dissabte passat, Esteller reconeix que “poques vegades he vist l’Olímpic així” i que “veure l’Ateneu d’aquella forma ens va ajudar moltíssim”. A més, destaca que “allà on no arribàvem nosaltres ens ajudava la gent” i remarca que “he jugat finals, n’he perdut i n’he guanyat, però mai oblidaré el partit de dissabte, era un partit a vida o mort que vam ser capaços d’aixecar”.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com