Amb el cap ben alt

NOIA FREIXENET |1-3| BARÇA


El Noia Freixenet ha venut cara la seva pell en la primera semifinal de la ILERNA ONLINE Supercopa de Lloret de Mar.


L’equip de Ferran López ha completat un partit molt seriós en defensa complicant l’existència als culers que han anat a remolc i han necessitat la pròrroga per superar als cavistes

Sota pals, recital de Martí Zapater que ha estat crucial per mantenir els sadurninencs amb opcions durant més de 50 minuts. Xavi Costa ha desaprofitat un penal només començar, però el d’Amposta ha fet l’1-0 al ‘8 aprofitant una assistència de Jordi Ferrer. Ni Álvarez (’10) ni Nunes (’20) han estat capaços de batre Zapater de falta directa i el Noia Freixenet hauria pogut arribar al descans amb un avantatge més ampli si Ferrer hagués transformat una directa al ’17 per blava a Matías Pascual. 

El jove Pol Manrubia (21 anys) s’ha carregat l’equip a l’esquena i ha donat ales als seus companys que en tot moment han tingut la gesta a tocar. El Barça ho ha intentat de totes les maneres però la sòlida defensa dels negre i vermells ha resistit fins al ’33, quan Bargalló ha empatat amb una falta directa.

El finalista es decideix a la pròrroga

Tot i el gran desgast físic, el Noia Freixenet ha aconseguit mantenir l’empat fins al final del temps reglamentari i els equips s’han vist abocats a una pròrroga on dos moments clau han decantat la balança. Manrbubia no ha pogut transformar una directa per compliment del primer cicle del Barça i, a la contra, Hélder Nunes ha capgirat el marcador amb el 1-2. Poc després, el mateix Manrubia ha vist una targeta blava molt rigorosa que ha servit a Bargalló per fer l’1-3 amb el que ha acabat el partit. 

Tot i la derrota, el Noia Freixenet ha mostrat la seva millor versió en el primer partit d’aquest 2021 i voldran mantenir-la a l’Ok Lliga, començant per la visita al Joan Ortoll de la setmana vinent on es veurà les cares amb el Calafell de Pere Varias. Per la seva banda, els blaugrana es jugaran demà el títol amb el Reus Deportiu Miró, que s’ha desfet del Deportivo Liceo per 7-5.


NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Adrià Ballart i Roc Pujadas.

BARÇA: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Helder Nunes i Joao Rodrigues -cinc inicial- Pablo Álvarez, Matías Pascual, Nil Roca i Sergi Llorca.

GOLS: 1-0 Costa (8′), 1-1 Bargalló (’33 fd), 1-2, Nunes (’53) i 1-3 Bargalló (’52 fd).

ÀRBITRES: Íñigo López Leyton i Josep Antoni Ribó. Han assenyalat 20 faltes al Noia i 11 al Barça. Targeta blava per Costa (x2) i Manrubia (Noia) Pascual i Rodrigues (Barça)Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com