Amb fermesa (i patiment) cap al somni

El Noia Freixenet depèn d’ell mateix per proclamar-se campió de Nacional Catalana i assolir l’ascens a Primera Divisió estatal. Aquest diumenge ha guanyat (4-2) al Ripoll i es distancia en dos punts del segon classificat, el Taradell, que dissabte va empatar a casa contra el Tona (3-3).

El filial sadurninenc ha sortit revolucionat. Amb ganes d’emportar-se el partit. Amb la necessitat de sumar els tres punts per aprofitar la relliscada del principal rival: el Taradell. Però no ha estat capaç de superar la porteria fins al minut 13, a mans d’Arnau Xaus. El segon no s’ha fet esperar. Dos minuts més tard, el capità, Arnau Ribas, executava a la perfecció el segon gol del Noia Freixenet.

Amb el 2-0 al marcador, el Noia Freixenet ha vist com el rival no només no es rendia sinó que era capaç de retallar distàncies a les acaballes de la primera part. Amb la represa del partit, el nerviosisme per acabar guanyant el partit ha passat factura al conjunt sadurninenc i ha vist com Castellà empatava el partit.

La història es repetia i el Noia Freixenet patia una indefinició davant la porteria de Pau Franquesa. Fins a quatre minuts del final quan Xavi Aragonès ha aprofitat a la perfecció el rebot d’una falta directa per mostrar el camí de la victòria i de la tranquil·litat. Una victòria que el mateix Aragonès s’ha encarregat de sentenciar un minut després.

El proper partit del Noia Freixenet serà dissabte a la pista del Sant Just (19:30h), en un partit que podria decidir el campionat sempre i quan el CP Congrés – La Sagrera Es Mou sumi, com a mínim, un punt davant del Taradell (dissabte, 16:15h).

CE Noia Freixenet: Oriol Xaus, Albert Carbó, Xus Sola, Arnau Xaus, Arnau Ribas – cinc inicial-, Xavi Aragonès i Roc Carbó.

HC Ripoll: Pau Franquesa, Xavier Vilaregut, Albert Sabata, Gerard Castellà, Jeremi Rodriguez -cinc inicial-, Albert Vergés, Ivan Mora, Roger Font

Gols: Arnau Xaus, min. 13, 1-0; Arnau RIbas, min. 15, 2-0; Roger Font, min. 22, 2-1; Gerard Castellà, min. 37, 2-2; Xavi Aragonès, min. 46, 3-2; Xavi Aragonès, min. 47, 4-2.