Amb pas ferm a la part noble de la classificació

|NOIA FREIXENET 4-3 PHC SANT CUGAT|

El Noia Freixenet supera el Sant Cugat a l’Ateneu i continua lluitant pel segon lloc de l’Ok Lliga.

Liceo i Reus tampoc fallen i tot segueix igual a la part alta la jornada que el Barça s’ha proclamat matemàticament campió.

Xavi Costa ha avançat els de la Capital del Cava al minut nou de partit però, poc després, Jordi Gabarra ha sorprès Xus Fernández per posar les taules al marcador. El Noia Freixenet ha seguit buscant el gol que els tornés a posar en franquícia a l’electrònic i aquest arribat, de nou, des del punt de penal. Aquesta vegada ha estat Sergi Llorca al 15 qui ha anotat el 2-1 amb el que s’ha arribat al descans. Només començar la segona part, Humberto Mendes ha tornat a perforar la porteria de David Toda amb un gran llançament llunya que semblava encarrilar el partit.

Llorca i Mendes combinen per superar Maideu (Foto: Eva Pedrola)

Reacció d’un Sant Cugat amb urgències

Els santcugatencs, necessitats de punts per evitar el descens, han pitjat l’accelerador i han aconseguit eixugar les diferències mitjançant Pau Gilabert, al 32 de falta directa, i Jordi Gabarra al 36. Els vallesans han gaudit d’ocasions per avançar-se i han descol·locat un Noia Freixenet que al 39 no ha pogut transformar una directa. Ja en el tram final Aleix Esteller ha anotat el 4-3 desviant un llançament de l’angolès Mendes i a quatre minuts per acabar, Gilabert ha desaprofitat una directa que ha topat amb els dos pals de la porteria de Xus Fernández.

L’electrònic no s’ha mogut més en el que restava de partit i els de Pere Varias s’han fet amb els tres punts en joc que els permeten mantenir la tercera posició i continuar pressionant el Liceo en la lluita pel subcampionat. La setmana vinent l’equip es desplaçarà al Vendrell per disputar el partit davant del CP Calafell.

Ofrena a la patrona

Un cop acabat el partit, la Junta, el primer equip i una representació de l’hoquei base han assistit a la tradicional missa en honor a la Mare de Déu de Montserrat, patrona del Club, a l’Església parroquial de Sant Sadurní d’Anoia.

Per acabar la jornada, l’expedició ha tornat a les instal·lacions de l’entitat on s’ha fet un petit refrigeri i ha tingut lloc l’acte d’entrega dels VI Jocs Florals de l’Ateneu Agrícola, que han comptat amb la col·laboració de la Biblioteca municipal Ramon Bosch de Noia i l’Ajuntament de Sant Sadurní.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Humberto Mendes, Edu Fernández -cinc inicial- Marc Grau, Sergi Llorca i Sergi Aragonès.

PHC SANT CUGAT: David Toda, Joan Fernés, Cesc Maideu, Pau Gilabert i Pol Claramunt -cinc inicial- Jordi Gabarra, David Yepes, David Martínez i Borja Ferrer.

GOLS: 1-0 Costa (9 penal), 1-1 Gabarra (11), 2-1 Llorca (15 penal), 3-1 Mendes (25), 3-2 Gilabert (32), 3-3 Gabarra (36) i 4-3 Esteller (41).

ÀRBITRES: Iván González i Jonatan Sánchez. Han assenyalat 15 faltes al Noia i 12 al Sant Cugat.