Blai Roca, assegurança sota pals per la temporada 2022/23

El porter d’Arenys de Munt ha refermat el seu compromís amb el Noia Freixenet per una temporada més.

Blai Roca, que al setembre farà 25 anys, diu que està “molt content” d’haver renovat amb l’equip de la Capital del Cava i que té “moltes ganes de continuar defensant aquest escut”. Sobre aquest primer curs de negre-i-vermell, Roca assegura que “l’equip ha fet una bona temporada” i es mostra il·lusionat de cara la següent, afirmant que “tenim un equip molt ambiciós i podem aspirar a coses molt boniques. Ens toca treballar i continuar gaudint del Noia”.

“Tinc moltes ganes de continuar defensant aquest escut”.

Roca va arribar al Noia Freixenet el 2021 procedent del CP Voltregà Stern-Motor, on havia jugat les últimes quatre temporades disputant una final de la Supercopa d’Espanya i dues Final 4 de la Copa de la CERS.

El porter va iniciar la seva trajectòria esportiva a l’Arenys de Munt, on va guanyar un Campionat de Catalunya i un altre d’Espanya. Quan era infantil es va incorporar als equips formatius del Barça, etapa durant la qual va aconseguir un campionat de Primera Nacional estatal, una Copa de la Princesa, quatre campionats de Catalunya i tres d’Espanya.

Plantilla 2022/23 tancada

Aquesta renovació, sumada a les anunciades d’Aleix Esteller, Jordi Bargalló, Toni Salvadó, Eloi Mitjans, Adrià Ballart, la continuïtat de Xavi Costa que té contracte vigent i les incorporacions de Jan Marimón, Martí Gabarró i Kyllian Gil presentades dilluns, configuren el total de deu jugadors que el cos tècnic, encapçalat per Pere Varias, tindrà a la seva disposició la temporada 2022/23.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com