Bogeria a l’Olímpic de l’Ateneu

|NOIA FREIXENET 7-1 DEPORTIVO LICEO|

El Noia Freixenet atropella al Liceo a l’Olímpic i es posa a un sol punt dels gallecs en la lluita pel segon lloc de l’Ok Lliga.

Tres dies després de la golejada al Monza, els aficionats sadurninencs tornen a vibrar amb una gran nit d’hoquei a l’Ateneu.

Sergi Aragonès ha avisat ben aviat amb una bola que s’ha estavellat al pal al primer minut de partit. Poc després Xavi Costa si que pogut sorprendre Xavi Malián anotant el gol que obria la llauna. Immediatament després, a parella arbitral han anul·lat un gol a Sergi Llorca que l’afició de l’Ateneu ja cantava però, poc després Llorca, ara sí, feia el segon des del punt de penal.

Els minuts passaven i la reacció dels gallecs no arribava. Els de Pere Varias han aprofitat el seu domini per encarrilar (i sentenciar) el partit abans d’acabar la primera meitat. Aragonès ha fet el tercer després de batre Malián amb un bon llançament al minut 20 mentre que, al 22, Marc Grau ha definit amb una gran tècnica per sobre el porter verd-i-blanc per signar el quart fent aixecar els espectadors de les seves localitats. Al 23 queia la desena falta dels locals i Martí Zapater s’encarregava d’aturar l’execució de Carlo Di Benedetto per mantenir les distàncies al lluminós. Llorca ha tornat a veure porta abans del descans i els equips han anat als vestidors amb un marcador de 5-0 que ha fet que més d’un a la graderia es fregués els ulls.

A la segona part s’esperava la sortida en tromba dels de Juan Copa que ha tingut tot el descans per endreçar les seves files però, de nou, ha estat el Noia Freixenet el primer en colpejar fent el 6-0 obra de Grau quan no havia passat ni un minut de la represa. Pocs minuts després, Llorca signava el seu hattrick i completava la golejada dels de la Capital del Cava. A deu minuts pel final, Di Benedetto maquillava el resultat amb el 7-1 i Grau no podia fer el vuitè des del punt de falta directa.

Victòria a la pista i deliri a la graderia al final dels 50 minuts que allarguen la ratxa de victòries a l’Ok Lliga i la imbatibilitat dels sadurninencs al fortí de l’Olímpic de l’Ateneu. La següent cita no tardarà en arribar ja que l’equip es desplaça al Palau Blaugrana per jugar la 23a jornada davant el líder, el Barça Lassa.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Marc Grau, Edu Fernández, Roger Montserrat i Pere Urpí.

DEPORTIVO LICEO: Xavi Malián, Dava Torres, Carlo Di Benedetto, Facundo Bridge i Sergio Miras -cinc inicial- Marc Coy i Fabrizio Ciocale

GOLS: 1-0 Costa (4), 2-0 Llorca (5 penal), 3-0 Aragonès (20), 4-0 Grau (22), 5-0 Llorca (24), 6-0 Grau (26), 7-0 Llorca (29), 7-1 C. Di Benedetto (40).

ÀRBITRES: Germán Sandoval i David Cantos. Han assenyalat 12 faltes al Noia i 13 al Liceo. No han mostrat targetes.