Borja Ferrer: “Estic molt content d’haver vestit aquesta samarreta”

Borja Ferrer no continuarà al Noia Freixenet. En declaracions a la web del Club, ha valorat aquestes dues temporades al Noia Freixenet:

Per a mi jugar al Noia Freixenet era un somni que perseguia des que vaig marxar a Itàlia. Un cop complert, del primer any em quedo amb les sensacions de guanyar la Continental al Palau, que no oblidaré mai. La temporada va ser complicada i tota la història de la sanció em va descentrar més que una altra cosa; del segon, amb la bona temporada que ha realitzat l’equip, tornant a la Copa del Rei i la possible tornada a Europa, que esperem certificar aquest dissabte guanyant l’Alcoi.

Estic molt content d’haver vestit aquesta samarreta i passar a la història del Club posant el meu nom en una final europea. A més, he pogut tornar a coincidir amb els entrenadors que han marcat més positivament la meva carrera, com són el Ferran López i el Pere Varias, pels quals només tinc paraules d’agraïment.

Desitjo el millor als meus companys i al Club sencer. Seré sempre del Noia Freixenet. Moltes gràcies per aguantar-me!!

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com