Campions de la Copa ACHP!

El Noia Freixenet es proclama campió de la Copa ACHP – Sub23 després d’imposar-se per 6-3 al Tordera.

Aquest cap de setmana el Noia Freixenet ha tornat a mostrar el seu potencial. Sant Cugat, Barça i Tordera han estat les víctimes del conjunt sadurninenc durant la Copa ACHP, que han disputat els vuit millors equips de la lliga Sub23.

Als quarts de final, l’equip entrenat per Òscar Lupion es va imposar al Sant Cugat amb un contundent 9-4, gols que van protagonitzar Arnau Xaus (2), Xus Sola (3), David Sancho, Arnau Ribas i Ot Romagosa. El cinquè el va marcar el porter rival en pròpia porta.

DSC_0681

D’altra banda, a la tarda, el Noia Freixenet va donar la sorpresa guanyant al FC Barcelona (5-2), després de ser eficients en atacs i sòlids en defensa, davant d’un equip que no va poder controlar el joc del partit. El primer en obrir el marcador va ser, com en els altres dos partits, Arnau Xaus amb dos gols que es van sumar als de Marc Palau i Roger Martí (2).

DSC_0718

Ja a la final, l’equip de la Capital del Cava va haver de combatre més per poder desmarcar-se del rival i eixamplar el marge a l’electrònic del parroquial de Tordera (6-3). Tot i el matiner gol de Xaus (minut 2), el Noia Freixenet no va poder trencar el partit fins al minut 33, amb gols de Roger Martí i Arnau Xaus, els mateixos protagonistes de sentenciar el partit en els darrers dos minuts de final.

DSC_0043

Amb aquesta victòria, el Noia Freixenet es proclama campió de la 2a Copa ACHP després de quedar finalista a la Copa d’Hivern.