Campions d’hivern!

El Noia Freixenet B s’ha proclamat campió d’hivern de Nacional Catalana, a falta d’una jornada per acabar la primera volta, després de guanyar 6-3 aquest vespre al Sant Just. La Primera Nacional Catalana és la màxima competició regular del país i està organitzada per la Federació Catalana de Patinatge.

Amb aquesta victòria el Noia Freixenet B s’assegura, a més, disputar la primera de les semifinals de la VIII Copa de la Generalitat (dissabte 28 de gener, 10:45h) contra l’equip que quedi quart classificat.

El capità Arnau Ribas només ha necessitat 25 segons per estrenar el marcador de l’Olímpic i donar tranquil·litat al conjunt sadurninenc, combinada amb la feina feta sota pals, fins que ha arribat el gol de l’empat, de falta directa, a 13 minuts pel final. El Noia Freixenet ha continuat demostrant la seva condició de líder i s’ha tornat a avanaçar amb gols de Xavier Aragonès i Albert Palet. Un 3-1  que ha estat maquillat pel Sant Just a falta de 44 segons pel descans.

Amb la represa del partit, Xus Sola i, altre cop, Xavier Aragonès, han començat a sentenciar el partit posant el 5-2 al marcador. A cinc minuts del final, i poc després que Candami retallés distàncies, Arnau López ha fet el definitiu 6-3.

Dels 14 partits disputats, l’equip entrenat per Jordi Esteva n’ha guanyat onze, n’ha empatat un i n’ha perdut dos. Ha fet 56 gols pels 39 que ha encaixat.