Caps de sèrie

NOIA FREIXENET |5-2| CP VIC


El Noia Freixenet torna a golejar a l’Ateneu i acaba la primera volta com a quart classificat


La fase regular de l’Ok Lliga ha arribat al seu equador i ja han quedat definits els equips que participaran a la Copa del Rei 2020 que es disputarà a La Corunya del 19 al 22 de març.

El passat dimarts va disputar a l’Olímpic de l’Ateneu el partit de la jornada 13 on els de Sant Sadurní van sumar una nova victòria per golejada i és que en els últims nou enfrontaments els de Pere Varias han anotat una mitjana de més de 5 gols per partit. El Noia Freixenet es va avançar a 10 minuts pel descans amb un gol de Xavi Costa i l’avantatge es va ampliar fins el 3-0 amb dianes de Jordi Ferrer i Sergi Aragonès. A manca de 40 segons, Jassel Ollé va retallar distàncies des del punt de penal.

A la segona meitat Costa i Aragonès van ampliar diferències amb el 5-1 i el Vic va maquillar el resultat al 42 amb un gol obra del francès Antoine Le Berre.

Aquesta victòria combinada amb la derrota del Reus a casa davant el Liceo, permet als de Sant Sadurní accedir a la Copa com a caps de sèrie, i compartiran el bombo amb Barça, Deportivo Liceo i Igualada Rigat. Els possibles rivals són Reus Deportiu, Garatge Plana Girona, Recam Làser Caldes i Calafell Tot l’Any, que de la mà del tècnic sadurninenc Ferran López s’han classificat per una fase final de Copa per primera vegada a la seva història.Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com