Comença el repte de la WS Europe Cup

TEAMSERVICECAR MONZA vs. CE NOIA FREIXENET

Dissabte 16 de desembre (20.45 h)

El Noia Freixenet viatja a Biassono per disputar el partit d’anada dels vuitens de final d’un títol que ja ha alçat en dues ocasions

“Un viatge de mil milles comença amb el primer pas”. Aquesta és una de les cites més conegudes de Lao Tse, pensador fundador del taoisme, un dels corrents de pensament més influent dins de la civilització xinesa. Pel Noia Freixenet el primer pas cap al títol de la WSE Cup serà dissabte a la pista del TeamServiceCar Monza, en el partit d’anada dels 1/8 de final.

Els de Sant Sadurní tornaran a disputar aquesta competició europea l’any que en farà 10 de l’última temporada que va alçar el trofeu, la 2013/14, encara sota la denominació de Copa CERS i que ja havia alçat també l’any 1998. L’equip de la Capital del Cava viatja el mateix dissabte al PalaRovagnati de Biassono, una pista que ha visitat recentment en dues temporades consecutives, la 2018/19 i la 2019/20, a la fase de grups de la Lliga de Campions. El TeamServiceCar Monza és un equip modern, fundat el 2007 com a Hockey Monza e Brianza i des del 2013 conegut amb el seu nom actual, Hockey Roller Club Monza. És l’hereu de clubs històrics com el Roller Monza, i el Hockey Club Monza que van arribar a guanyar fins a 11 títols de la lliga. Aquest nou club, que ha adaptat els colors dels dos equips anteriors al seu escut actual (vermell, blau i blanc), va aconseguir l’ascens a la Serie A la temporada 2014/15 i la competició tronaria a comptar amb un conjunt de Monza 18 anys després.

Els italians ocupen la part baixa de la classificació a la Serie A, amb 2 victòries, 2 empats i 7 derrotes. Tot i la mala posició a la lliga, a la seva pista sempre planten cara i han perdut amb resultats ajustats, esgarrapant un empatat (3-3) amb un equip com el Trissino, líder i candidat al títol.

El Noia Freixenet a Biassono, un empat i una derrota

Per la seva banda el Noia Freixenet arriba a la cita en un moment dolç, acabant de certificar la segona posició al final de la primera volta (amb una jornada per disputar) i havent encaixat només una derrota en 12 partits. Tot i el bon moment de forma, Pere Varias és coneixedor de la dificultat de jugar a la pista del HRC Monza. En les dues visites al PalaRovagnati, el Noia Freixenet no ha guanyat mai. El primer cop els de Sant Sadurní van caure per 4-0 i la temporada següent van empatar a tres un partit que perdien 3-1 a deu minuts pel final.

Els cavistes viatgen el mateix dia de partit i s’hauran d’adaptar ràpidament a una pista on buscaran un bon resultat de cara la tornada que no es disputarà fins el 20 de gener a l’Olímpic de l’Ateneu.

El primer assalt entre TeamServiceCar Monza i Noia Freixenet tindrà lloc aquest dissabte 16 de desembre, a partir de les 20.45 h, i es podrà seguir en directe en streaming a europe.worldskate.tv i minut a minut a les xarxes socials del club.

TEAMSERVICECAR MONZA – NOIA FREIXENET

Jornada: 1/8 final WSE Cup

Data: 16-12-2023, dissabte

Hora: 20.45 h

TV: europe.worldskate.tv

Twitter: @cenoia

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com