COMUNICAT

La Junta Directiva del Club Esportiu Noia, com entitat significativa de Sant Sadurní d’Anoia i comarca, manifesta:

Que els valors de l’entitat es fonamenten, entre altres, en el diàleg, la convivència, el respecte dels drets individuals i col·lectius i la llibertat d’expressió.

Que és conscient de la pluralitat d’ideologies que poden coexistir en la pròpia entitat, així com en la societat del nostre país.

Així doncs, en un moment com el que estem vivim i en concret avui, amb la publicació de la sentència del Tribunal Suprem, volem expressar un clam a favor de la llibertat, de la democràcia i del respecte pels drets civils i polítics dels representants escollits democràticament pel poble de Catalunya.

Rebutgem totes aquelles mesures que vagin en contra d’obrir ponts de diàleg i neguin la capacitat d’expressió de les voluntats legítimes i col·lectives.

Sol·licitem que els responsables polítics es reconeguin per establir un diàleg que ajudi a resoldre el conflicte.

Volem manifestar la nostra solidaritat i afecte als familiars i les persones més properes dels líders polítics i socials empresonats.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com