Comunicat

Per la present us comuniquem amb profunda tristesa el traspàs de la nostra companya Teresa Ventosa i Ibars, sòcia i membre de la Junta directiva del C.E Noia Freixenet i l´Ateneu Agrícola.

La Teresa ha estat una persona que ha deixat una empremta d’entusiasme i compromís en el CE Noia i especialment en l’organització i acompanyament de l’hoquei base del nostre Club.

La Teresa ha estat sempre una ferma defensora de la vessant formativa de l’esport amb una actitud positiva i conciliadora. Fet reconegut arreu on la Teresa ha defensat aquest esport.

Negre i vermell al cor per sempre més amb el teu somriure valent continuarem gaudint d’aquest Noia i aquest Ateneu que has estimat tant.

La vetlla tindrà lloc demà dilluns de 10 a 14 i de 16 a 20 hores al Tanatori de Sant Sadurní. L’acte litúrgic serà dimarts 26 de març a les 10.30 a l´Església parroquial de Sant Sadurní d´Anoia.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com