Cop de puny sobre la taula

REUS DEPORTIU VIRGINIAS |2-5| CE NOIA FREIXENET

Els de Pere Varias es mostren superiors i s’emporten els tres punts en el duel directe per la tercera plaça

El Noia Freixenet s’ha exhibit al Palau d’Esports on ha superat àmpliament el Reus Deportiu Virginias a qui ja li treu cinc punts en la lluita per la posició de bronze de la fase regular de la Parlem Ok Liga.

La primera oportunitat clara ha estat pels locals quan només s’havien disputat 6 minuts de partit en una falta directa per blava Jordi Bargalló. Checo Compagno ha agafat la responsabilitat però Blai Roca molt atent ha impedit el gol. Roca ha hagut de tornar a aparèixer al ’14 aturant una nova directa, en aquest cas a Raúl Marín, per una blava d’Aleix Esteller

Poc a poc el Noia Freixenet ha anat imposant el ritme al partit i s’ha avançat en el marcador amb un gol de Xavi Costa, que al ’17 ha aprofitat el refús d’un penal que ell mateix havia executat per fer el 0-1. Al ’21 ha arribat el segon gol cavista obra de Toni Salvadó aprofitant una gran assistència de Bargalló per rematar tot sol davant Ballart i col·locar el 0-2 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa els ganxets han sortit disposats a capgirar el marcador i David Gelmà ha avisat al ’26 amb un llançament al pal. Quatre minuts més tard ha arribat la rèplica a l’altra porteria amb un xut de Pujadas al ferro.

El Noia Freixenet encarrila el partit amb dos gols en un minut

Al 36 els de la Capital del Cava han posat la directa i primer Bargalló amb una gran jugada individual culminada amb un potent llançament al pal del porter i, un minut més tard, Salvadó rematant de primeres una assistència de Costa en un brillant contraatac, han fet pujar el 0-4 a l’electrònic.

El Reus Deportiu ha protagonitzat una reacció efervescent i de seguida ha retallat distàncies amb un gol de l’excavista Sergi Aragonès (38) i un altre de Compagno (40) aprofitant la superioritat numèrica després que Bargalló veiés una altra blava i Blai Roca tornés a aturar la directa a Marín.

Els de Pere Varias no s’han deixat intimidar pels dos gols locals i han sortit valents a buscar el 5è, que han trobat només dos minuts després en un altra contraatac que ha culminat Costa esmunyint-se entre la defensa rival i rematant a plaer una assistència de Mitjans al segon pal.

El la diferència al marcador hauria pogut ser d’escàndol, però en els últims minuts Mitjans ha llençat al pal la directa corresponent a la desena falta del Reus i Pujadas tampoc ha superat Ballart en una altra directa per blava a Aragonès. Al ’46 Costa encara ha tingut una última oportunitat amb un llançament al ferro.

Amb aquesta victòria el Noia Freixenet es reafirma en la tercera posició i ja es prepara per rebre el Barça el dissabte vinent, a les 8 de la tarda a l’Olímpic de l’Ateneu

La Fitxa:

REUS DEPORTIU VITGINIAS: Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Raúl Marín, Francesco Compagno, i David Gelmà -cinc inicial- Marc Julià, Diego Rojas, Joan Salvat i Ferran Giménez.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa i Eloi Mitjans.

GOLS: 0-1 Costa (17), 0-2 Salvadó (21), 0-3 Bargalló (36), 0-4 Salvadó (37), 1-4 Aragonès (38), 2-4 Compagno (40) i 2-5 Costa (46).

ÀRBITRES: Íñigo López Leiton i Daniel Villar. Han assenyalat 14 faltes als locals i 9 als visitants. Targeta blava per Aragonès i Marin (Reus) i Bargalló x2 i Esteller (Noia).