Derbi penedesenc a la part noble de la taula

Acabat el ‘Tourmalet‘, el Noia Freixenet encara el tram final de temporada amb la visita a la pista del Vendrell, i amb l’objectiu d’acostar-se una mica més a la sisena plaça que actualment ocupen els del Baix Penedès, quatre punts per sobre dels de Sant Sadurní.

L’equip de Jordi Garcia encadena una sèrie de mals resultats a casa on no guanya des del mes de novembre del 2016, equilibrat, això sí, amb bons resultats lluny del Club d’Esports. El sadurninenc Eloi Mitjans, amb 17 gols, és el màxim golejador, acompanyat de Jordi Creus (15) i Jordi Ferrer (14).

Després del cruel final de ‘Tourmalet‘ davant el Liceo, on els punts es van escapar a l’últim moment, el Noia Freixenet encara el primer dels set últims partits d’Ok Lliga on haurà de certificar la presència a Europa la propera temporada. Els negre i vermells miraran de treure’s l’espina del partit de la primera volta, on els tarragonins es van endur el partit de l’Olímpic de l’Ateneu amb un final polèmic. Aleix Esteller, amb 14 gols, segueix sent la referència anotadora dels de Pere Varias.

El partit, dirigit pels senyors Josep Ribó i Raül Burgos, començarà a les 18:05h, i es podrà veure en directe a través de La Xaxa.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com