Derrota intranscendent

DEPORTIVO LICEO |3-0| CE NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet no pot puntuar a l’Agra I de La Corunya i ja pensa en la Golden Cup de la setmana vinent a Riazor

Els de Sant Sadurní han caigut per 3-0 a la pista del Deportivo Liceo en una intranscendent penúltima jornada a la que han arribat amb la tercera posició al sarró.

Tot i que a priori podria semblar descafeïnat, el partit ha començat molt intens. Els dos equips han gaudit d’aproximacions a la porteria contrària en els primers minuts de joc tot i que el marcador no s’ha mogut fins a les acaballes de la primera part quan, tot sol, Dava Torres ha encarat Xus Fernández per fer l’1-0 amb el que s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat amb un penal que Xus Fernández ha aturat a Àlex Rodriguez i al ’30 Jordi Adroher ha enviat una falta directa al pal. Dos minuts després Torres ha tornat a plantar-se sol davant la porteria cavista per fer el 2-0.

El Noia Freixenet hauria pogut acostar-se al marcador al 36, però Roc Pujadas no ha pogut transformar una directa davant Martín Rodríguez, que ha substituït el porter Carles Grau sota pals. Pere Varias, que avui tenia les baixes sensibles de Jordi Bargalló i Eloi Mitjans, ha donat minuts als joves de la casa Joan Tormo i Guillem Monserrat al tram final de partit.

Torres, des del punt de penal, ha tancat el marcador amb el seu hat-trick particular a un minut i mig per acabar.

Proper objectiu: la Golden Cup

El Noia Freixenet aparta la Parlem Ok Liga de moment i tancarà la fase regular davant el CP Alcobendas (ja descendit) el dissabte 30 d’abril a l’Olímpic de l’Ateneu

El dilluns 11 d’abril tornarà a La Corunya aquest cop per disputar la Golden Cup, on es mesurarà a UD Oliveirense i Reus Deportiu al grup D, buscant un lloc entre els millors equips del continent a la fase final.

Les entrades per la fase de grups (de dilluns a dimecres) tenen un preu de 30 € per dia de competició. Dijous i divendres es disputaran els quarts de final, amb entrades a 25 € per cada un dels dies, mentre que les semifinals de dissabte i la final de diumenge tindran un preu de 30 €.

Les persones interessades a assistir a més d’una jornada de la competició poden comprar també l’abonament de tots els partits per 50 €. Trobareu més informació sobre la compra d’entrades en el següent enllaç.

La Fitxa:

DEPORTIVO LICEO: Carles Grau; Dava Torres, Àlex Rodríguez, Roberto Di Benedetto i Jordi Adroher –cinc inicial– César Carballeira, Maxi Oruste, Marc Grau, Jordi Burgaya i Martín Garaboa.

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández; Aleix Esteller, Toni Salvadó, Roc Pujadas i Adrià Ballart –cinc inicial– Xavi Costa, Alex Joseph, Joan Tormo i Guillem Monserrat.

Gols: 1-0 Torres (22), 2-0 Torres (33) i 3-0 Torres. (48 penal).
Árbitros: Sánchez García y Mier Sánchez. Mostraron tarjeta azul al local Carles Grau y al visitante Aleix Esteller.