Duel pel liderat

El Nacional Catalana del Noia Freixenet juga dissabte (18h) a la pista del CP Taradell. El partit entre el primer i segon classificat de la lliga es podrà seguir en directe a través del twitter del Club. Després de sis jornades, els de la Capital del Cava afronten el partit amb 15 punts, un menys que el Taradell, després de guanyar cinc partits i només perdre’n un.

En declaracions a la web del Club, Arnau Ribas -capità del Nacional Catalana- assegura que afronten el partit “amb la màxima il·lusió de fer un gran partit i poder treure un resultat positiu d’una de les pistes més complicades de la categoria”. Tot i això reconeix que “no serà gens fàcil, ja que es un equip fet a la categoria i amb jugadors experimentats”.

Ribas afirma que “arribem al partit en un bon moment de forma que ens ha permès situar-nos en una molt bona posició a la lliga”, desitja poder “allargar aquest moment” i mantenir la clau d’aquesta situació que “fins ara, ha estat la solidesa defensiva mostrada, acompanyada per unes actuacions molt bones tant del Pau com de l’Oriol sota pals”, fet “que ens ha permès encaixar pocs gols i arribar a l’últim tram dels partits amb opcions, sempre, de guanyar”.

En aquest sentit, ha explicat que l’evolució de l’equip ha estat positiva, tot i els canvis respecte l’equip de l’any passat, i ha afirmat que “poc a poc, estem formant un bloc sòlid que ens permetrà lluitar partit a partit per treure resultats favorables” . Després de sis jornades disputades, ha acabat assegurant que “encara tenim molt de recorregut i hem de millor aspectes del joc per tal de continuar creixent com a equip”.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com