El Caldes, rival als quarts de la Copa

Aquest dijous, 30 de gener a les 12 del migdia ha tingut lloc a l’Ajuntament de La Corunya el sortieig de la Copa del Rei que es disputarà a La Corunya del 19 al 22 de febrer.

L’acte ha comptat amb la presència del Secretari General de l’Esport de la Xunta de Galicia, el Sr. José Ramon Lete, el Regidor d’Esports de La Corunya, el Sr. Juan Ignacio Borrego, el president de la RFEP, Carmelo Paniagua i els entrenadors i jugadors representants dels equips participants.

L’atzar ha volgut que el Noia Freixenet, cap de sèrie de la competició, hagi quedat emparellat amb el Recam Làser Caldes, el seu últim rival a l’Ok Lliga al que va superar per 5-2 en el partit disputat a l’Olímpic de l’Ateneu el diumenge passat.

Aquest és el quadre sencer de la competició:


Quarts de final

Dijous 19 de febrer

Deportivo Liceo – Reus Deportiu Miró 
Igualada Rigat HC – CP Calafell Tot l’Any 

 

Divendres 20 de febrer

Barça – Garatge Plana Girona CH 
CE Noia Freixenet – Recam Làser CH Caldes

Semifinals

Dissabte 21 de febrer

Guanyador partit 1 – Guanyador partit 2

Guanyador partit 3 – Guanyador partit 4

 

Final

Diumenge 22 de febrer

Guanyador semifinal 1 – Guanyador semifinal 2


Tots els partits es disputaran al Palacio de los Deportes de Riazor (A Coruña) i coincidirà, com a l’última edició, amb la disputa de la Copa de la Reina. Els horaris dels partits estan pendents de confirmació.


Foto: RFEP


Foto principal: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com