El CE Noia Freixenet i Som Sant Sadurní renoven conveni de col·laboració

Ambdues entitats s’emplacen a seguir col·laborant en actes conjunts com en la diada de Sant Jordi

El CE Noia Freixenet fa anys que és entitat amiga de Som Sant Sadurní, i després de la recent signatura entre els presidents d’ambdues entitats, renoven el conveni de col·laboració amb el compromís de seguir treballant a través de diferents actuacions conjuntes els propers 2 anys.

Som Sant Sadurní de la mà del seu president, Xavier Pérez, i el CE Noia Freixenet representat pel també president Ferran Andreu, renoven així els llaços de cooperació amb la finalitat de donar-se visibilitat com a entitats arrelades en el territori, promovent les sinèrgies entre el comerç i l’esport locals, ambdós aspectes vitals com a eixos vertebradors d’un municipi ric i viu per als seus convilatans.

Amb la renovació d’ aquest conveni les dues entitats compartiran mitjans propis de publicitat i comunicació per donar a conèixer les actuacions de cadascuna d’elles als seus socis respectius i al públic en general, al propi pavelló del CE Noia Freixenet, a la Guia Comercial i de Serveis, les webs i xarxes socials pròpies.

A partir del mes de desembre del 2022 el CE Noia Freixenet posarà a disposició del Som Sant Sadurní entrades dobles per sortejar entre els clients que fan servir la targeta client local en les seves compres, alhora que els dies de partit a casa el CE Noia Freixenet sortejarà targetes regal facilitades per l’entitat comercial entre les persones assistents al partit.

Al mateix temps, ambdues entitats s’emplacen a seguir col·laborant en activitats i actes conjunts que s’aniran decidint al llarg de l’any, com ja fan en ocasió de la jornada comercial i festiva de Sant Jordi.

Som Sant Sadurní compta amb un total de 95 punts de venda o servei entre comerços, i empreses associades a l’entitat i, 5700 usuaris actius que utilitzen la targeta client en les seves compres de forma habitual. Per la seva banda el CE Noia Freixenet compta amb més de 500 associats, aconseguint així amb aquesta renovada col·laboració local un impacte important a nivell de territori.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com