El Club Esportiu Noia Freixenet i Serveis Mèdics Penedès s’alineen en benefici de la Fundació Pasqual Maragall

Les dues entitats organitzaran un torneig solidari el 27 de desembre al Pavelló Olímpic de l’Ateneu

El torneig comptarà amb els cinc principals equips sèniors del Penedès: CE Noia Freixenet, CP Calafell Tot l’Any, Digittecnic CP Vilafranca, CE Vendrell i CP Vilanova


El Pavelló Olímpic de l’Ateneu acollirà, el proper divendres 27 de desembre, el Primer Torneig Solidari – Serveis Mèdics Penedès, a benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

El torneig comptarà amb una doble versió. Primer, a les quatre de la tarda, hi haurà la competició d’equips formatius; i, dues hores més tard començarà el torneig sènior, amb la participació dels cinc principals equips del Penedès: CE Noia Freixenet, CP Calafell Tot l’Any, Digittecnic CP Vilafranca, CE Vendrell i CP Vilanova; així com també el ‘Combinat SMP’, format per jugadors del Penedès que formen part d’altres equips que disputen competicions nacionals o internacionals.

El torneig sènior comptarà amb dos grups de tres equips cadascun, on tothom disputarà dos partits. La final enfrontarà els dos primers partits de cada grup. Durant l’acte de presentació, celebrat dilluns al Restaurant Cal Blay 25 de Sant Sadurní d’Anoia, es va fer el sorteig dels dos grups sèniors del torneig.

Al primer grup hi ha quedat emparellat el CP Calafell Tot l’Any, el Combinat SMP i el CP Vilanova. D’altra banda, el CE Noia Freixenet, l’amfitrió del torneig, jugarà contra el Digittecnic CP Vilafranca i el CE Vendrell.

La presentació va comptar amb les intervencions del president del CE Noia Freixenet, Ferran Andreu; del director de Serveis Mèdics Penedès, Josep Panyella; de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Laura Salvador; de la Responsble d’Iniciatives Solidàries de la Fundació Pasqual Maragall, Elisabet Moliner; i, del presentador del programa ‘Parlem d’hoquei’ de Ràdio Vilafranca, Josep Gumà.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com