Noia Freixenet 0-1 Club Vilassar Hoquei

CP Folgueroles 5-2 Noia Freixenet

Els dos equips de Nacional Catalana han punxat en els seus respectius partits d’aquest cap de setmana. Les noies de Jaume Calvo van perdre per la mínima a l’Ateneu i els d’Octavi Font 5-2 a Folgueroles.

Després de superar el primer partit lluny de casa, el Femení del Noia Freixenet no van poder aprofitar el “match ball” de divendres a l’Olímpic per certificar la permanència. En un partit molt igualat, i després d’una primera part sense gols, l’única diana va arribar del cantó de les vilassarenques a tres minuts pel final, deixant empatada l’eliminatòria a una victòria. Les Noies del Noia hauran de guanyar el Vilassar a domicili per tal de segellar la salvació a la màxima categoria nacional. Si no fos així, les sadurninenques haurien de jugar-se la continuïtat en una nova eliminatòria davant l’Horta, que ha perdut la seva sèrie 2-0 davant el Barberà.

Per la seva banda, el Noia Freixenet B tampoc va ser capaç de sentenciar la sèrie i va caure a la pista del Folgueroles per 5-2. Els de Sant Sadurní, ja salvats, tindran l’ocasió d’endur-se l’eliminatòria davant la seva afició la setmana vinent, en el tercer i definitiu partit a l’Ateneu.

One thought on “El Femení del Noia Freixenet haurà de guanyar a Vilassar per certificar la permanència