El Femení supera el Vilassar i s’assegura la permanència

CLUB VILASSAR H. 0-1 NOIA FREIXENET

NOIA FREIXENET 4-3 CP FOLGUEROLES

L’equip femení de Nacional Catalana ha derrotat el Vilassar en el tercer i definitiu partit que servia per desempatar la sèrie i decidir quin dels dos equips mantenia la categoria. El masculí també s’ha endut l’eliminatòria superant el Folgueroles per 4-3 a l’Olímpic de l’Ateneu.

Després de desaprofitar el primer match ball a casa, les noies de Jaume Calvo es jugaven avui la salvació a la pista del Club Vilassar. La igualtat ha estat la tònica d’un partit que ha acabat sense gols al final dels 40 minuts i què, per tant, s’ha hagut de decidir a la pròrroga.

Quan només s’havien disputat 30 segons del temps extra, un llançament llunyà de la Núria Fernández ha sorprès la portera local i s’ha escolat a la porteria rival suposant l’únic i decisiu gol del partit que li valgut al Noia Freixenet per endur-se l’eliminatòria i mantenir així la categoria.

Les sadurninenques jugaran la darrera eliminatòria pel 13è i 14è lloc contra el Barberà.

El Filial supera el Folgueroles

Per la seva banda, el segon equip sènior masculí, ja salvat, ha superat el CP Folgueroles per 4-3 també en el partit de desempat. Els sadurninencs s’han avançat des del punt de penal mitjançant Ricard Pintado al ’18. Just abans d’acabar la primera meitat, el porter visitant ha vist una blava i Xavi Aragonès ha aprofitat la falta directa per enviar el partit al descans amb el 2-0 a l’electrònic.

Només començar la segona, Roc Carbó ha fet el tercer gol que semblava definitiu, però els osonencs han retallat distàncies al 28 i 37 col·locant el 3-2 al marcador. Els de la Capital del Cava, avui amb Jordi Roca a la banqueta, no han volgut donar opcions al rival i just després Aragonès tornava a aprofitar una directa per transformar el 4-2. Pau Romagosa ha aturat una directa al 44, però un minut després els visitants han fet el 4-3 que s’ha convertit en el resultat definitiu.

Els negre i vermells passen a la següent i última ronda ronda on es jugaran el 9è i 10è lloc amb el Vila-seca.