El filial és més líder després de golejar al Cerdanyola (6-3)

|NOIA FREIXENET B 6-3 CERDANYOLA CH|

La victòria dels de Jordi Esteva, combinada amb els empats de Taradell i Tona, dóna als sadurninencs quatre punts d’avantatge al capdavant de la classificació de Nacional Catalana.

El Noia Freixenet ha inaugurat el marcador al minut dos amb un gol de Martí Gelonch, però el Cerdanyola ha empatat ràpidament mitjançant Noel Rio. Els dos equips han gaudit d’un penal durant els primers minuts però el marcador no s’ha mogut fins el ’18, quan primer Marc Garcia i després Rios, aquest des del punt de penal en una acció on Pau Romagosa ha vist targeta per protestar, han establert el costerut 1-3 al descans.

A la represa el filial negre i vermell ha posat una marxa més, i quan només havien passat uns segons, Xavi Aragonès ha fet el 2-3 en un contraatac. Al 33 Arnau Xaus feia l’empat i al 36 Roc Carbó completava la remuntada transformant una pena màxima.

Xavi Aragonès ha estat l’encarregat de culminar la golejada i el seu hattrick particular: primer ha fet el 5-3 executant una falta directa al ’41 i a tres minuts del final ha anotat el definitiu 6-3.

D’aquesta manera, el Noia Freixenet es referma en el liderat que manté des de fa nou jornades. El proper partit dels de la Capital del Cava serà dissabte vinent a la pista del Capellades HC.

NOIA FREIXENET B: Pau Romagosa, Arnau López, Albert Carbó, Martí Gelonch i Xavi Aragonès -cinc inicial- Arnau Xaus, Roc Carbó, Carles Martínez i Oriol Xaus.

CERDANYOLA CH: Marcos Cabrera, Martín Moreno, Noel Rio, Marc García,  Joan Aranda, Marc Zanón, Pere López, Jorge Rivero i Pere Antón Martínez.

GOLS: 1-0 Gelonch (2), 1-1 Rio (2), 1-2 Garcia (18), 1-3 Rio (18 pen.), 2-3 Aragonès (25), 3-3 A. Xaus (33), 4-3 R. Carbó (36 pen.), 5-3 Aragonès (41 fd) i 6-3 Aragonès (46).

ÀRBITRE: Sr. Xavier Serra. Ha assenyalat 7 faltes al Noia Freixenet i 16 al Cerdanyola. Targeta blava per Pau Romagosa (Noia) i Pere López (Cerdanyola)