El filial inicia el Play Off d’ascens

PLAY OFF – QUARTS DE FINAL

CERDANYOLA CH vs. NOIA FREIXENET B

Dissabte 14 de maig (17.50 h)


NOIA FREIXENET B vs. CERDANYOLA CH

Dissabte 21 de maig (19.30 h)


El CE Noia Freixenet B disputarà els quarts de final del Play Off d’ascens davant el Cerdanyola CHEls de Sant Sadurní es van guanyar el dret a lluitar per pujar de categoria després de superar l’eliminatòria de repesca a doble partit davant el HC Piera, guanyant al Pavelló El Prat (4-7) i a l’Olímpic de l’Ateneu (6-4).

Els de Jordi Esteva van acabar en cinquena posició la segona fase de la Nacional Catalana, a un punt del quart classificat, precisament el Cerdanyola CH, que va aconseguir la classificació directa i serà el rival dels cavistes a quarts de final.

Penedesencs i vallesans ja es van trobar a la primera fase de la competició amb resultats molt ajustats: derrota a Sant Sadurní per 4-5 i victòria a Can Xarau 3-4.

El segon partit de la sèrie serà el dissabte 21 de maig, a les 19.30 h a l’Olímpic de l’Ateneu, i si fes falta un tercer partit per desempatar l’eliminatòria es disputaria l’endemà, diumenge 22 (13.30 h) a la pista del Cerdanyola. 


Foto: David Valiente

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com