El jove Toni Salvadó segella la seva continuïtat

El CE Noia Freixenet i el jugador de Torrelavit han arribat a un acord per continuar patinant plegats la temporada 2022/23.

Provinent de l’hoquei formatiu del club, Salvadó afirma que està “molt content per la renovació” i afegeix que “jugar al primer equip sempre és un somni i un orgull, i encara més venint de les categories inferiors”. El del planter ha acabat la temporada “amb un regust una mica amarg per haver-nos quedat a tres semifinals” però, per altra banda, ha servit per “demostrar a l’afició i a nosaltres mateixos de què som capaços, poder somiar en alguna final, i perquè no, algun títol”.

“Jugar al primer equip del Noia Freixenet sempre és un somni i un orgull, encara més venint de les categories inferiors”.

El dorsal 8 del Noia Freixenet es va incorporar el juliol passat com a jugador amb fitxa del primer equip, on ha fet un pas endavant i ha aconseguit un lloc en els esquemes de Pere Varias. En aquest sentit, Salvadó diu que afronta la temporada que ve “amb més il·lusió que mai, ja que estic molt content amb la confiança que m’estan donant” i en l’àmbit col·lectiu desitja “poder donar una alegria al poble”.

Aquesta renovació se suma a les anunciades aquesta setmana d’Aleix Esteller i Jordi Bargalló, que amb la continuïtat ja assegurada de Xavi Costa, comencen a perfilar l’equip per la temporada 2022/23.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com