El Júnior A supera el B i es col·loca líder de grup

|Júnior A 6-1 Júnior B|

Més enllà del resultat, al Municipal de Juneda es va viure una jornada d’orgull per la família del Noia Freixenet, ja que el Club sadurninenc havia aconseguit classificar els seus dos equips Júnior pel Campionat de Catalunya i s’enfrontaven entre ells en la jornada inaugural del grup B.

L’equip A, amb la samarreta negra i vermella, encarrilava el partit a la primera meitat amb gols de Sergi Garcia al minut 7 i Arnau Güell al 23, tot i que entre el primer i segon gol els d’Octavi Font van disposat d’una falta directa i un penal que no van pogut aprofitar.

La segona part va començar amb els mateixos protagonistes. Güell al ’30 i S. Garcia al 39 col·locaven el 4-0 a l’electrònic del Municipal de Juneda. Marc Carrasco escurçava distàncies al ’41 amb un llançament llunyà i, pocs minuts després, el mateix Carrasco hauria pogut posar els grocs dins del partit però no va poder transformar una falta directa. A l’altra porteria Joan Nadal aturava també una directa a Xavi Aragonès però al ’47 el mateix Aragonès transformava el 5-1. Només un minut després, Josep Oliver tancava la golejada fent pujar el definitiu 6-1 al lluminós.

A la resta de partits, el FC Barcelona i el CH Caldes A, classificats com a primers de grup, han perdut els seus partits inicials contra el Reus Deportiu (4-5) i l’Arenys de Munt A (1-2), respectivament. El CP Manlleu, que ha guanyat per 4-2 al CP Vic A al partit inaugural, és el primer líder del grup A empatat a punts amb l’Arenys de Munt A.