El Júnior A i el Júnior B als Campionats de Catalunya de Juneda

El Noia Freixenet ha classificat els dos equips de la categoria Júnior pels Campionats que es disputaran a Juneda del 20 al 22 d’abril.

Al Júnior A, segon del grup 2 i ja classificat des de fa algunes jornades, avui se li ha sumat el Júnior B, que ha hagut d’esperar a l’últim partit de lliga per certificar la classificació.

Els sadurninencs no han deixat espai per la sorpresa i han superat el Vilafranca per un contundent 0-5. Pere Urpí i Sergi Garcia, al minut 10 i 11 respectivament, han encarrilat el partit que ha arribat 0-2 al descans. A la represa, Joan Nadal ha aturat una directa per mantenir la seva porteria a zero, i dos gols més de Sergi Garcia (que feia un triplet) i un altre de Toni Masip culminaven la golejada amb la que els de Sant Sadurní aconseguien el desitjat bitllet pels Campionats Nacionals.

Classificació final Grup 1 Classificació final Grup 2

Vuit classificats, dos grups i un sol campió

Els equips Júnior del Noia Freixenet resten a l’espera del sorteig que se celebrarà demà al vespre a la Seu central de la Federació Catalana de Patinatge per conèixer els seus rivals. Els vuit equips classificats, que són FC Barcelona, CP Vic A, Noia Freixenet B i Arenys A del grup 1 i Caldes A, Noia Freixenet A, Manlleu i Reus Deportiu del 2, es repartiran en dos grups, A i B, la classificació dels quals determinarà els enfrontaments a semifinals, així com els partits pel 5è i 6è lloc i 7è i 8è.