El Juvenil A del Noia Freixenet disputarà els Campionats de Catalunya

Els sadurninencs necessitaven una victòria per classificar-se matemàticament pels Campionats Nacionals i l’han aconseguit aquest dissabte a l’Olímpic de l’Ateneu, on han superat el CP Manlleu per un clar 3-0. Ot Maroimon i Roger Montserrat per partida doble han sigut els autors dels gols locals que no han donat opcions als osonencs.

D’aquesta manera i quan encara falta una jornada pel final, ja hi ha tres grups que tenen definits els dos equips que jugaran els campionats a Vila-seca, del 27 al 29 d’abril: Lleida i Vic A (Grup 2) Arenys de Munt B i Arenys de Munt A (Grup 3) i FC Barcelona i Noia Freixenet A (Grup 4). Pel que fa al Grup 1 encara cal conèixer qui acompanyarà al Manlleu. Es jugaran la plaça que queda en la darrera jornada el Sentmenat A (2n – 28p), el Vic D (3r – 27p) i el Sant Just A (4t – 27p).

El Júnior B haurà d’esperar

El Júnior B ha rebut el FC Barcelona a l’Olímpic de l’Ateneu (foto: Nico Menchaca)

Per la seva banda, el Júnior B haurà de jugar-se les opcions de Campionats a la pista del Vilafranca en la darrera jornada de lliga després de caure avui a casa per 5-6 davant del FC Barcelona Lassa. Una victòria classificava matemàticament el Noia Freixenet, però els gols de Carlos García (x2), Pol Rius (x2) i Toni Masip no han estat suficients per doblegar el líder de la classificació.

Els sadurninencs són tercers del Grup 1 amb 23 punts, per sota de FC Barcelona i Vic (ja classificats). Els cavistes depenen d’ells mateixos per obtenir un dels dos bitllets disponibles per la següent fase. Per fer-ho hauran d’aconseguir millor o com a mínim igual resultat en el partit que manca que un dels altres dos equips aspirants, l’Arenys de Munt A (4t – 22p) o el Lleida (5è – 21p).

Si fos així, el Noia Freixenet col·locaria els dos equips als Campionats de Catalunya d’aquesta categoria ja que, en el Grup 2, el Júnior A ja està matemàticament classificat per jugar a Juneda del 20 al 22 d’abril, juntament amb el Caldes A, el Manlleu i el Reus Deportiu.


 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com