El Nacional Catalana disputarà el Grup 1 de la Fase 2

CE NOIA FREIXENET B |4-2| REUS DEP. VIRGINIAS B


El diumenge es va tancar la primera fase de la màxima competició nacional d’hoquei patins.

L’equip de Jordi Esteva van aconseguir una important victòria per 4-2 a l’Olímpic i els de Sant Sadurní aconsegueixen així la tercera posició sumant 24 punts, un més que el GEiEG que ha acabat 4t. Els dos equips disputaran el grup 1 de la fase 2 juntament amb el Cerdanyola, líder, i el Finques Ripollet SL, segon classificat que a més jugaran la Copa Generalitat el 5 i 6 de febrer a Martorell.

El filial del Noia Freixenet ha acabat aquesta primera fase amb 8 victòries i 6 derrotes, anotant 55 i rebent-ne 52. Ignasi Angrill és el màxim golejador negre i vermell amb 13 dianes. 

A banda de Cerdanyola, Ripollet i GEiEG, els cavistes es trobaran a la Fase 2 amb els quatre millors del Grup B, Igualada HC B, Martinelia Manlleu B (classificats per la Copa Generalitat), CP Congrés i Barça C. Els de la Capital del Cava començaran aquesta nova lliga per l’ascens en tercera posició amb un total de 9 punts acumulats.


About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com