El Nacional Catalana torna a guanyar i assoleix la segona posició

El Noia Freixenet guanya l’OLOT B-Sensible per 3-2, amb gols d’Arnau López, Arnau Ribas i Xavier Aragonès. Amb aquesta cinquena victòria de la temporada, el conjunt sadurninenc és segon classificat de Nacional Catalana que, amb 15 punts, es col·loca a un punt del líder, el CP Taradell. Els dos primers classificats es veuran les cares el proper cap de setmana a terres osonenques.

El Noia Freixenet ha ofert un partit molt seriós en defensa contra un bon equip, gaudint de bons atacs i tenint una bona lectura del partit en tot moment. A la segona part, l’equip entrenat per Jordi Esteva ha disposat d’una falta directa i d’un parell d’ocasions més per fer el quart gol, però la bona actuació del porter visitat ho ha impedit.