El Noia Freixenet aconsegueix un valuós empat a Lleida

El conjunt sadurninenc podria certificar l’accés a Europa aquest cap de setmana.

El Noia Freixenet va aconseguir un valuós empat a Lleida. Un empat que permet continuar depenent d’un mateix per aconseguir l’accés a Europa, que es podria certificar aquest mateix cap de setmana a l’Olímpic contra l’Alcoi.

Els de Pere Varias van començar el partit demostrant la seva vàlua, fet que va possibilitar col·locar el 0-2 al marcador. La intensitat del conjunt local, però, va capgirar el ritme del partit, fet que els lleidatans van aprofitar per desconcertar al Noia Freixenet i marcar quatre gols consecutius. Sense baixar els braços en cap moment del partit, el Noia Freixenet va ser capaç de reaccionar i, a poc segons del descans, va reduir distàncies fent el 4-3.

Però això no va ser tot. A la segona part, dos gols consecutius i en pocs segons de diferència van tornar a col·locar al Noia Freixenet per davant amb un 4-5. Amb aquest resultat favorable, els sadurninencs van veure com la parella arbitral els carregava de faltes fins arribar a la desena, que va permetre als locals acabar empatant el partit.