El Noia Freixenet assalta Les Comes

IGUALADA RIGAT |5-6| NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní han sabut competir fins a l’últim moment i han aixecat un partit que perdien per 5-4 a cinc minuts del final

Quarta victòria consecutiva pels homes de Pere Varias que han hagut de remar de valent per emportar-se els tres punts de la pista de l’Igualada Rigat que ha anat per davant a l’electrònic durant molts minuts.

El Noia Freixenet ha dominat els primers compassos de partit i s’ha avançat amb un gol de Toni Salvadó, que al ‘4 ha recuperat una bola perduda per Marc Palau i ha encarat tot sol Elagi Deitg per estrenar-se com a golejador. Tot i el domini dels visitants, els de l’Anoia han empatat al ‘8 en una jugada aïllada mitjançant Palau, que amb un llançament des de mitja pista s’ha redimit del seu error anterior. Els pals han impedit als cavistes tornar-se a avançar. Hi ha topat al ’10 Jordi Bargalló des del punt de penal i al ’18 Roc Pujadas amb un llançament des de fora de l’àrea.

L’Igualada Rigat ha sabut aguantar bé el joc asfixiant dels sadurninencs i ha aprofitat la 10a falta dels visitants per avançar-se mitjançant Gerard Riba. Quan semblava que s’aniria als vestuaris amb el 2-1, Àlex Cantero, a 30 segons pel descans, ha fet el 3r des del punt de penal, però Pujadas encara ha estat a temps de fer reduir distàncies amb una gran jugada individual que Aleix Esteller ha acabat acompanyant al fons de la porteria a falta de 4 segons.

Pere Varias dona instrucions al seu equip en un temps mort (foto: Edgar Mata – cenoia.com)

La segona part ha començat molt favorable als interessos dels de la Capital del Cava que han tornat a empatar el partit amb una fuetada de Bargalló quan no s’havien disputat ni 2 minuts des de la represa.

Partit lluitat fins al final

El que restava de partit han estat un autèntic intercanvi de cops per par dels dos equips. Cantero ha tornat a avançar els igualadins al ’30, però un minut més tard Esteller ha fet el 4-4 rematant una assistència de Bargalló al segon pal.

Els de Cesc Fernández han fet un pas endavant i al ’36 Tety Vives ha tornat a avançar el seu equip. Al ’40 Cantero ha enviat un penal i la posterior rematada al pal i Riba tampoc ha pogut anotar un minut després en l’execució de la directa per compliment del segon cicle del Noia Freixenet.

Els negre i vermells, que avui lluïen la segona equipació de color cava, han aprofitat que els locals havien perdonat amb la bola aturada per capgirar, amb dos gols consecutius, un partit trepidant: al ’45 Bargalló ha fet l’empat i un minut després Esteller ha transformat el 5-6 definitiu. Els dos gols han tingut un denominador comú, han nascut d’una ràpida conducció per la banda dreta i assistència al segon pal de Pujadas, un dels jugadors més determinats de la nit que hauria pogut arrodonir la seva actuació si hagés pogut batre Deitg en una falta directa a manca de 2 minuts pel final.

Els arlequinats han mirat d’empatar retirant el porter i jugant el 5 contra 4 però no els hi ha donat fruits i els de Varias s’han acabat emportant tres punts molt treballats cap a Sant Sadurní. Important victòria del Noia Freixenet que encadena cinc partits consecutius sense perdre i aprofita la derrota del Lleida Llista Blava a Calafell per situar-se 3r a la taula.

El pròxim compromís de l’equip serà la visita del Reus Deportiu Virginias a l’Olímpic de l’Ateneu el dimarts 26 d’octubre (21h) abans de l’aturada per l’Europeu.

La Fitxa:

IGUALADA RIGAT: Elagi Deitg, Gerard Riba, Ton Baliu, Marc Palau i Marc Carol -cinc inicial- Bernat Yeste, Nil Cervera, Tety Vives i Àlex Cantero.

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Àlex Joseph i Gerard Monserrat.

GOLS: 0-1 Salvadó (4), 1-1 Palau (8), 2-1 Riba (22 FD), 3-1 Cantero (24 pen.), 3-2 Pujadas (24), 3-3 Bargalló (26), 4-3 Cantero (30), 4-4 Esteller (31), 5-4 Vives (36), 5-5 Bargalló (45) i 5-6 Esteller (46).

ÀRBITRES: Xavier Buixeda i David Calonge. Han assenyalat 11 faltes a l’Igualada i 18 al Noia. No han mostrat targetes.