El Noia Freixenet B acaba colíder de la màxima competició del país

Està a l’espera d’un recurs per possible alineació indeguda que el col·locaria líder en solitari, a conseqüència d’uns fets ocorreguts el 8 d’abril.

El Noia Freixenet acaba la temporada com a colíder de Nacional Catalana després de guanyar 3-2 al Riudebitlles, en l’últim partit d’aquesta temporada. Un coliderat que podria veure’s alterat si el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana de Patinatge dóna la raó al Noia Freixenet per un possible cas d’alineació indeguda, on un equip rival hauria fet jugar a un jugador sense estar inscrit a l’acta.

Avui el Noia Freixenet es despedia de l’afició després d’una gran temporada guanyant el derbi altpenedesenc. El conjunt sadurninenc ha aconseguit avançar-se abans del descans amb un gol de Roc Carbó. La història es repetia als dos minuts de la segona part i, Litus Martínez, des del punt de penal, feia pujar el tercer del Noia Freixenet.

El Riudebitlles no s’ha rendit -tot i no jugar-se res- i ha plantat cara fins al final. Dos gols de Busquets als cinc últims minuts han posat emoció al tram final del partit.