El Noia Freixenet B segueix líder de Nacional Catalana

|CAPELLADES HC 7-3 NOIA FREIXENET B|

Ensopegada lluny de l’Ateneu del filial sadurninenc que posa fi a 11 jornades d’imbatibilitat.
Tot i així, l’equip de Jordi Esteva seguirà mantenint la primera posició, tres punts per sobre el Taradell, que ha empatat 3-3 a casa amb el Riudebitlles.

Els locals s’han avançat ben aviat mitjançant Joan Massoni, que ha fet l’1-0 quan només s’havien disputat dos minuts de partit. El Noia Freixenet hauria pogut anotar al ’20 amb una falta directa que Jesús Sola no ha transformat. Qui si que ha vist porta ha estat Arnau López que ha empatat des del punt de penal just abans d’arribar al descans.

La segona meitat també ha començat malament pels interessos sadurninencs. Al minut 28, Joan Massoni ha posat el 2-1 transformant la directa per compliment del primer cicle visitant. Sola ha fet el 2-2 al minut 30 aprofitant una assistència de López però ràpidament el Capellades s’ha tornat a avançar amb un gol de Manel Marcos.

Oriol Xaus ha mantingut les opcions del filial cavista aturant un penal al ’33, però Jordi i Joan Massoni en dos minuts han col·locat un complicat 5-2 a l’electrònic. Xavier Aragonès ha posat els negre i vermells dins el partit amb el 5-3 sis minuts del final, però no ha estat suficient per esgarrapar res positiu. Quan mancaven menys de dos minuts, Albert Carbó ha vist una blava i el Capellades ha anotat dos gols més que han engreixat un exagerat 7-3 final.

El proper partit del Noia Freixenet B serà el dia 5 de març, quan el Caldes visitarà l’Olímpic de l’Ateneu en la 20a jornada de Nacional Catalana.