El Noia Freixenet comença avui la defensa del Títol de Campió de Catalunya Júnior

juniorcambrilsCambrils acull des d’avui, dia 24, fins diumenge 26 d’abril el XXXIII Campionat de Catalunya. El Júnior “A” del Noia Freixenet defensarà el títol aconseguit l’any passat a Mollerusa, on també hi va participar l’equip “B”, demostrant el gran potencial de la Base negre i vermella. El Júnior “A”, liderat per Pau Bargalló, es va proclamar també Campió d’Espanya unes setmanes després.

El Campionat es divideix en dos grups de quatre equips cada un. Un cop finalitzada la lligueta, els dos primers equips de cada grup es creuaran en les semifinals i els vencedors jugaran la final. Els clubs que han accedit per classificació en aquest campionat són els següents: Noia Freixenet, F.C.Barcelona, C.P. Vic, C.P Voltregà, P.H.Sant Cugat, C.H.Lloret, C.P. Caldes i C.P Tordera.

Podeu veure aquí el programa/horari dels partits.

Durant els tres dies de competició es podran veure els millors jugadors júnior. Molts dels esportistes que participaran en aquest campionat ja estan jugant en categories nacionals, com la primera nacional espanyola i l’Ok Lliga, màxima competició estatal.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com