El Noia Freixenet començarà l’Ok Lliga 2016/17 a casa davant el Manlleu

Dijous a la tarda es va celebrar el sorteig de l’Ok Lliga així com la resta de competicions de la Federació Espanyola de Patinatge, en un acte al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona.

Després de definir els calendaris de Primera divisió, Ok Lliga Femenina i Supercopa d’Espanya, va arribar el torn de la màxima competició estatal on, un any més, hi veurem el Noia Freixenet. Els de Sant Sadurní debutaran a casa davant del CP Manlleu, que retorna a l’elit, i acabaran la temporada lluny de l’Olímpic de l’Ateneu, visitant la pista d’un altre recent ascendit, el  CH Girona.

Dates per marcar en vermell:

El primer derbi arribarà la jornada 4, el 12 d’octubre quan el Noia Freixenet es desplaçarà a la pista del CP Vilafranca, enllaçant amb el “Tourmalet” que entre el 22 d’octubre fins el 12 de novembre enfrontarà als de Pere Varias amb Reus, Vic, Barça, Liceo i Vendrell de manera consecutiva.

El derbi de l’Alt Penedès arribarà a l’Olímpic de l’Ateneu el 19 de febrer i la visita del FC Barcelona serà el 25 de març. Per un dels retrobaments més esperats haurem d’esperar a la penúltima jornada, el 27 de maig, quan Keko Iglésias, fins fa poc coordinador esportiu del Club, visitarà l’Olímpic com a entrenador de l’Alcobendas.

En aquest enllaç podreu trobar tot el calendari del Noia Freixenet per lOk Lliga 2016/17.


foto: Víctor Salgado (FCB)

 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com