El Noia Freixenet començarà l’Ok Lliga amb un desplaçament a la pista del Cerceda

Dijous a la tarda va tenir lloc al  Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona el sorteig de l’Ok Lliga per la temporada 2015/16.

El Noia Freixenet començarà la temporada el diumenge 20 de setembre desplaçant-se la pista del CP Cerceda i debutarà a l’Ateneu al cap de set dies amb la visita del Voltregà. El Derbi arribarà a la tercera jornada, el 2 d’octubre, a la pista del CP Vilafranca. L’anomenat “Tourmalet” arribarà a la jornada 8 on els negre i vermells s’enfrontaràn a Barça, Vendrell, Vic, Liceo i Reus de manera consecutiva. La temporada acabarà el 4 de juny a la pista del nou-vingut CH Caldes. Fent clic aquí podeu veure tot el calendari de l’equip de la Capital del Cava.

L’equip comença a rodar el 3 d’agost

Pere Varias començarà la setmana vinent els entrenaments. Els de la Capital del Cava es presentaran davant la seva afició el 4 de setembre, en un partit amistós a l’Ateneu davant el PAS Alcoi.

(foto: fep.es)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com