El Noia Freixenet coneixerà aquest migdia els rivals de la fase de grups de la Golden Cup

A partir de la una del migdia el Noia Freixenet coneixerà quins són els seus rivals a la fase de grups de la Golden Cup, que se celebrarà a la Corunya de l’11 al 17 d’abril en motiu del 50è aniversari del Deportivo Liceo. El sorteig es farà a l’Ajuntament de la capital gallega i es podrà seguir en directe a la web d’Esport3.

La fase de grups es disputarà del dilluns 11 al dimecres 13 i comptarà amb quatre grups de tres equips cadascun. Els dos millors equips de cada grup es classificaran per la segona fase de la competició, en format eliminatòries, i que es jugarà la mateixa Setmana Santa.

Els 12 equips participants a la competició estan dividits en tres urnes, en funció, principalment, del rànquing de WSE-RH publicat el passat estiu.

A la primera urna hi haurà els caps de sèrie de la competició, que són el Deportivo Liceo -com a amfitrió-, i els tres primers classificats del rànquing: Porto, Barça i Oliveirense.

A la segona urna hi haurà l’Sporting, el Benfica, el Virgínias Reus Deportiu i el Barcelos; mentre que a la tercera urna, a més d Noia Freixenet, també hi haurà el Forte dei Marmi, el Saint Omer i el Recam Làser Caldes.

Els equips d’una mateixa urna no es podran enfrontar entre ells a la primera fase de la competició i, a cada grup només hi podrà haver, com a màxim, dos equips d’una mateixa lliga.

D’altra banda, els abonaments per tota la competició ja es poden adquirir. Tenen un preu de 50 € i es poden comprar a bit.ly/3ttUV6M.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com